Fejlmelding

Hermanhus Vaskeriforening

Fejlmelding

Hvis der er fejl på maskiner eller andet udstyr i vaskeriet skal det i alles interesse laves så hurtigt som muligt. Vi beder derfor brugerne om at de øjeblikkeligt giver besked om de fejl og defekter de opdager. Beskeden skal gives til bestyrelsen. Enten på mailadressen vaskeriforeningenhermanhus@gmail.com eller med et opkald til ét ad de tre medlemmer af bestyrelsen.


Ved defekter på maskinerne opfordrer vi til at man øjeblikkeligt lukker programmet og tager maskinen ud af drift. Man risikerer at skader bliver uoprettelige og får meget store økonomiske konsekvenser, hvis man fortsætter driften. Vi beder derfor den bruger, der fejlmelder om at sætte en seddel på maskinen med besked om at den er defekt og en dato for fejlmeldingen.


Bestyrelsen vil sørge for at der øjeblikkeligt bliver tilkalde service. Med de erfaringer vi har gjort med vores serviceabonnement vil firmaet hurtigt påbegynde reparationen. Serviceabonnementet betyder også, at der gennemføres halvårlige forebyggende serviceeftersyn af vores maskiner.