Åbningstid og reservation

Hermanhus vaskeriforening

Åbningstid og reservation

Senest opdateret 12.07.2018


Tilmeldte brugere har adgang til at vaske og tørre i åbningstiden. Vaskeriet er åbent hverdage fra kl. 8 til 20 samt i weekender og på helligdage fra kl. 9 til 20.  Der er ur på maskinernes strømforsyning, så de lukker automatisk kl. 20. Vær derfor sikker på, at din vask er afsluttet inden!


Du reserverer vaske- og tørretid ved at skrive dig på den ugekalender, som hænger i vaskekælderen. Hver vaske og tørretid er på 1 time, normalt forskudt så du f.eks. vasker fra 10-11 og tørrer fra 11-12.


Du har inden for åbningstiden ret til at reservere én fremtidig vaske og tørretid ad gangen.

Dog har du ret til at reservere en ekstra vaske og tørretid i tidsrummet mandag til søndag kl. 8 til 17 - i weekenden og på helligdage først fra kl. 9.


Ekstratiden kan bruges til at reservere en dobbelttid eller til en ny vasketid i den pågældende uge. Man kan dog maksimalt reservere 1 vaske og tørretid i weekender og på helligdage.


Er vaskekælderen ikke benyttet kan du gå i gang så længe du overholder tiden til den efterfølgende reservation. Hvis en reserveret tid ikke er taget i brug senest 10 minutter efter starttidspunktet, kan du også frit overtage den. Men overtager du tiden skal du være opmærksom på, at du skal afslutte vasken inden næste brugers tid.


Følg dette link til detaljeret information om "Regler for brug af vaskeriet"